Yetenek Kapısı- 2023 YILI EĞİTİM ve ARAŞTIRMA BURSLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu lisans ve lisansüstü burs başvuruları 4-15 Kasım 2022 tarihleri arasında alınacaktır. Burs verilecek programlar, kontenjanlar ve başarı şartlarına ilişkin detaylar Yetenek Kapısı “Duyurular” sayfasında yayımlanmıştır. (Yetenek Kapısı için tıklayınız.)

Başvurular www.turkiye.gov.tr adresinde yer alan e-Hizmetler bağlantısında bulunan Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu başlığı altındaki uygulamadan yapılacaktır.

2023 YILI YURT İÇİ LİSANS EĞİTİM BURSU

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu tarafından sosyal ve beşerî bilimler alanlarında öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerine karşılıksız yurt içi eğitim bursu verilecektir. Burs verilecek lisans programları, kontenjanları ve başarı şartlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

2023 YILI YURT İÇİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM BURSU İLANI

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Atatürk Araştırma Merkezi, Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu tarafından sosyal ve beşerî bilimler alanında ülke için öncelikli konularda çalışan yüksek lisans ve doktora öğrencilerine karşılıksız yurt içi eğitim bursu verilecektir. Burs başvuru şartları, türleri, alanları, konuları ve kontenjanlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Duyurular Tümü