Yetenek Kapısı- Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Katılım Genç Gelişim Programı

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Tarafından Düzenlenen Katılım Genç Gelişim Programının Üçüncüsü Başlıyor!

Dünyada ve Türkiye’de yükselen değer olan “Katılım Finans” alanında insan kaynağı potansiyelini geliştirmek ve sektöre nitelikli, uluslararası rekabete açık yeni yetenekler kazandırmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nin IFCap Building iş birliğinde düzenlediği “Katılım Genç Gelişim” programının üçüncüsüne başvurular 18 Ekim’de başladı.

Üniversitelerin lisans son sınıf, yüksek lisans/doktora öğrencisi veya üniversite mezunu, finans alanında kariyer hedefleyen ve katılım finansa ilgi duyan tüm genç yeteneklerin katılımına açık olan program için başvurular, 31 Ekim 2022’ye kadar devam edecek. Programı başarıyla tamamlayanlar sertifika almaya hak kazanacak olup, eğitimler sonunda yapılacak proje yarışmasında dereceye girenler de toplamda 43.000 TL’ye varan ödüllerin sahibi olacak.

Program hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru formunu doldurmak için: Tıklayınız

Duyurular Tümü