Eğitim ve Etkinlikler

Kapadokya Üniversitesi Kariyer Yönetimi ve Mezun İlişkileri Ofisi olarak öğrencilerimizin ve mezunlarımızın kariyer yönetimlerine destek olmak, iş yaşamında yer alabilmeleri ve başarılı olabilmeleri için ihtiyaç duydukları alanlarda kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz eğitim ve etkinlikleri sayfamızdan takip edebilir, önerilerinizi kariyer@kapadokya.edu.tr e-posta adresimize gönderebilirsiniz.

Ayrıca siz değerli mezunlarımız, eğitim ve etkinliklerimizin de yer aldığı bültenimizi düzenli olarak alabilmek, size özel hazırlanan etkinlikler ve avantajlardan haberdar olabilmek için güncel bilgilerinizi mezun bilgi sisteminden güncelleyebilirsiniz.

Üstelik 31 Mayıs tarihine kadar Mezun Bilgi Sistemi'ne girerek bilgilerini tam ve eksiksiz dolduran, mezun kartı talep edenler arasından yapılacak çekilişle bir kişiye online alışveriş sitesinden 1.000.—TL’lik hediye çeki Üniversitemiz tarafından hediye edilecektir.

Çekiliş hakkı kazanmak için acele edin!

Mezun Bilgi Sistemine bilgilerinizi girebilmek ve çekiliş hakkında bilgi almak için tıklayınız.