Kariyer Planlama Dersi Ödüllü Etkinliği ve Yetenek Kapısı Platformuna Üyelikler

‘Yetenek Kapısı’ platformu hakkında bilgilendirmek için hazırlanan “Yetenek Kapısı Haftası” ders videosu ve “Kariyer Planlama Dersi Ödüllü Etkinliği – Yetenek Kapısı” videosu ytnk.tv web adresinde!

Siz öğrencilerimizin Yetenek Kapısı üyeliklerinin olması;

· Üniversite hayatınızda kariyerlerinizin devamında size katkı sağlayacak,

· Size sunulmuş önemli fırsatlardan, etkinliklerden, proje yarışmalarından, kariyer etkinliklerinden haberdar olmanızı ve diğer öğrencilerden geri kalmadan karşınıza çıkan tüm imkanlardan faydalanabilmenizi sağlayacaktır.

· Yetenek Kapısı’nda üniversite öğrencilerine yönelik mevcut olanlara ek yeni etkinlikler, yarışmalar ve ilanlar da yayınlanacaktır.

“Kariyer Planlama Dersi Ödüllü Etkinliği – Yetenek Kapısı” videosu da siz öğrenciler için hazırlanmış olan ödüllü etkinlikle ilgili detayları içermektedir.

Etkinlik çerçevesinde;

· ytnk.tv adresinde yer alan 13. Hafta videolarını izleyecek,

· Yetenek Kapısı’na üye olacak,

· Yetenek Kapısı’nda bir özgeçmiş oluşturacak,

· 6 farklı sektöre yönelik hazırlanmış olan “KP Dersi” başlıklı ilanlardan size uygun olan bir ilanı seçecek,

· Bu ilana yönelik 300 kelimeyi geçmeyecek bir niyet mektubu hazırlayıp sisteme yükleyecek,

· Seçtiğiniz ilana da başvuru yapabileceksiniz.

Yalnızca 1 ilana başvurmanız gerekmektedir.

‘Yetenek Kapısı’ platformuna üye olmak ve etkinlik içerisinde bahsi geçen ilanlara ulaşmak için (25.05.2021 tarihine kadar) yetenekkapisi.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

NOT

Yetenek Kapısı’nda “Kariyer Planlama (KP) Dersi” başlığı ile açılmış olan staj ilanları Kariyer Planlama Dersi’ni alan öğrenciler için örnek ilanlardır, gerçek staj başvurusu değildir. İlanlar, Kariyer Planlama Dersi’ni alan öğrenciler için hazırlanan ödüllü ders etkinliği kapsamında oluşturulmuştur. Bu sebeple sadece Üniversitemizde dersi alan öğrencilerin başvuruları değerlendirilecektir.

Duyurular Tümü