Katılım Genç Gelişim Özel Programı Başlıyor !

Değerli Öğrencimiz/ Mezunumuz,

Katılım Finans alanında insan kaynağı potansiyelinin artırılması, mevcut insan kaynağının geliştirilmesi ve bu alandaki farkındalığın ve finansal okuryazarlığın yükseltilmesi amacıyla 2021 yılında Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ve IFCap Building iş birliğiyle “Katılım Genç Gelişim (KGG)” programı hayata geçirilmiştir.

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen genç yetenekleri kapsayacak şekilde istihdam garantili “Katılım Genç Gelişim (KGG)” özel programına başvurular 23 Mart 2023 tarihinde başlamıştır.

Depremlerden etkilenen gençlerin istihdamına doğrudan destek olmak amacıyla başlatılan Katılım Genç Gelişim Özel Programı’nı başarıyla tamamlayanlara, katılım finans kuruluşlarında kariyerlerine doğrudan başlama fırsatı tanınacak ve “Katılım Finans Temel Eğitim Sertifikası” almaya hak kazanacaklardır.

Kimler Başvuru Yapabilir?

• Şubat 2023 tarihi itibarıyla, depremden etkilenen 11 ilde ikamet eden veya 1. derece yakınlarının bu illerde ikametgâhı bulunan veya bu illerdeki yükseköğretim kurumlarında öğrenci olan,
  • 01.01.1995 ve sonrası doğum tarihli,
  • Üniversitelerin lisans son sınıf, yüksek lisans/doktora öğrencisi veya mezunu,
  • Finans alanında kariyer hedefleyen,
  • Katılım finansa ilgi duyan,
  • Kişisel gelişimine önem veren,

TÜM GENÇ YETENEKLER başvurabilir.

Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2023

Detaylı bilgi ve başvuru: (Yetenek Kapısı için tıklayınız.)

Duyurular Tümü