Yoğunlaştırılmış İngilizce Kursu

Yoğunlaştırılmış İngilizce Kursu kayıtlarımız devam etmektedir.
Son kayıt tarihi 13 Temmuz 2023!

Kapadokya Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlenen kursumuza, İngilizce dersinden en az 1 kez başarısız olmuş öğrencilerimiz başvurabilir.

KÜN öğrencilerinin, alttan aldıkları İngilizce derslerini vermek için yaptıkları çalışmalara destek olmayı hedefleyen kursumuz, eş zamanlı olarak İstanbul Sabiha Gökçen ve Ürgüp Fabrika Yerleşkesinde 17 Temmuz – 5 Ağustos 2023 tarihleri arasında 3 hafta boyunca haftada 6 gün, günde 6 saat yüz yüze yapılacak derslerle tamamlanacaktır.

Eğitimin katılım şartını yerine getirip katılım belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize ücretli muafiyet sınav hakkı tanınacaktır. Bu haktan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin Yabancı Diller Bölüm Başkanlığına başvuruda bulunması gerekmektedir.

Kursumuz hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt işlemlerinizi tamamlamak için https://sem.kapadokya.edu.tr/ sayfamızı ziyaret edebilir, sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir, 0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010/ 0537 598 6671 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Duyurular Tümü