Stajyer- Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri

Uzdent Ağız ve Diş Sağlığı A.Ş.

Kayseri Merkez, Beyazşehir, Talas ve Develi şubeleri ile Nevşehir’de bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere yabancı dil bilgisi A1- A2 seviyesinde, bilgisayar becerisi iyi stajyer alımı yapacaktır.

Kimler Başvuru Yapabilir: Ağız ve Diş Sağlığı KMYO öğrencileri

Çalışma Saatleri : 08:30-17:30

İşin Tanımı: Hasta Kabul biriminden yönlendirilen hastayı tedavi öncesi karşılamak ve ilgilenmek, tedavi yapılırken hekimi asiste etmek ve tedavi sonrası hasta işlemlerinin takibini sağlamak ve sonraki randevuları düzenleyerek hekimine bilgi vermek.

İstenen Yeterlilikler ve Uzmanlıklar: Alan bilgisine hakim, güler yüzlü, iletişim gücü yüksek, takım çalışmasına yatkın ve motivasyonu yüksek.

İletişim: insankaynaklari@uzdent.com.tr

Mehmet Reşit Kurbanoğlu

Telefon: 0352 333 44 55 (Dahili: 153)

Staj başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimizin Üniversitemizin Staj ve Uygulamalı Eğitimler ile ilgili talimatlarına (talimata aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.) uygun olarak süreci tamamlamaları gerekmektedir.

Zorunlu ve Gönüllü Staj uygulamaları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.